Parbild_damskjorta_sand_och_vit_herrpike_med_vita_byxor

 SMILA

 Välkommen in i vår värld av arbetskläder som har det där lilla extra när det gäller mode, komfort, slitstyrka och ekologi. Just detta är Smila. Vi gillar det vi gör och fortsätter med vår vision och passion att göra våra kunder snygga på jobbet!

 

 Hitta det som så många andra har gjort med vår kollektion Staccato i Bomull/Polyester, som klarar tuffa tag och många tvättar eller vår krinklade  bomullskollektion som är rakt igenom ekologisk och certifierad av GOTS (www.global-standard.org).

 

 Hållbarhet är viktigt och därför finner Ni en hel del Ekologiska värden hos oss och i våra
 kläder. Vi ser till att de fabriker som vi arbetar med sköter sig när det gäller arbetsförhållanden och har de certifieringar som efterfrågas. Om våra kläder inte har ett specifikt ekologiskt värde så är det minsta vi  kräver Öko-tex 100 certifiering som talar om att  kläderna är tillverkade och testade för skadliga ämnen samt att det har framställts i miljövänliga produktionsenheter enligt Öko-tek  100.


 Ni hittar våra återförsäljare över hela Sverige och hittar
 ni ingen i närheten så hör av Er till oss:

 

 smila@cmtandreasson.se eller 033–20 47 00.


 Vi vill samtidigt passa på att tacka Er som använder och  arbetar i våra kläder, utan Er hade
 inte detta varit möjligt.

 

 Om Smila

 CMT Andréasson Group AB som äger varumärket SMILA har sedan trettio år varit verksamma inom modeindustrin där vi  är en viktig partner till såväl modekedjor och enskilda varumärken. Visionen vi har idag är att föra över denna  kunskap till vår kollektion för hälsa och omsorg. Materialen är de bästa och funktionerna finns där. Samtliga plagg i  kollektionen är tvättbara i 85°C.

Miljön är viktig för oss, det är därför som vi producerar mycket av vår kläder i europa och samtidigt använder tyger med bra miljömärkning. Vi har gjort en kollektion i tyg av tencelfibern som har unika funktioner inom hälsa och vård. Läs mer om detta i vår katalog som du hittar högst upp i högra hörnet på hemsidan.

 

Fortsätt in på vår webbshop för att njuta och shoppa. Vi vågar lova att du inte blir besviken.

 

Hälsningar, 
Johann Andréasson, VD