Dam_tunika_rosa_med_leggings_vita_halvbild_uteParbild_damskjorta_sand_och_vit_herrpike_med_vita_byxorUnisex_V_blus_lipstickred_med_herr_slimfitbxa_vit

SMILA | Om Smila


Välkommen till vår trendiga kollektion för hälsa och omsorg. Ledorden för oss under framtagningen av kollektionen har varit att kläderna skall andas mode och trendkänsla i material, färg och passform. Kollektionen är gjord för att passa alla inom området hälsa och omsorg. För henne har vi gjort plaggen mer feminina mot vad som finns på marknaden idag. Använd vår tunika tillsammans med leggings vilket är något nytt för branschen eller ta vår tuffa femficksbyxa i stretch ihop med tunika eller piké om du vill känna dig lite mera ledig. Hela kollektionen har egenskaper som gör att den kan mixas och matchas på många sätt både vad det gäller färger och modeller.

 

CMT Andréasson Group AB som äger varumärket SMILA har sedan trettio år varit verksamma inom modeindustrin där vi är en viktig partner till såväl modekedjor och enskilda varumärken. Visionen vi har idag är att föra över denna kunskap till vår kollektion för hälsa och omsorg. Materialen är de bästa och funktionerna finns där. Samtliga plagg i kollektionen är tvättbara i 85°C.

Miljön är viktig för oss, det är därför som vi producerar mycket av vår kläder i europa och samtidigt använder tyger med bra miljömärkning. Vi har gjort en kollektion i tyg av tencelfibern som har unika funktioner inom hälsa och vård. Läs mer om detta i vår katalog som du hittar högst upp i högra hörnet på hemsidan.

 

Fortsätt in på vår webbshop för att njuta och shoppa. Vi vågar lova att du inte blir besviken.